Kita,  Laisvalaikis/Pomėgiai,  Pirkiniai/Paslaugos,  Turizmas/Kelionės,  Uncategorized

Dabar atostogos užsienyje gali būti be galo pigios

atostogosJeigu jus domina pigios atostogos užsienyje, tai dar nereiškia, kad bus gana kompiliuota jas suorganizuoti. Bene svarbiausia taisyklė taupantiems – jokiu būdu nereikėtų planavimo darbų paskirti kelionių agentūroms. Štai jos iš ir jūsų ir pareikalaus didžiausių sumų. Planuodami atostogas patys, jūs darote sau paslaugą, nes paprastai tariant – galėsite sutaupyti daug pinigų dėl to, kad nereikės mokėti jokių tarpininkavimo mokesčių. Atostogos, kurias organizuoja kelionių agentūros, brangios yra dėl paprastos priežasties – jos nesistengia gauti visų paslaugų mažiausiomis kainomis. Žinoma, kitos agentūros kaip tik daro viską, kad tas paslaugas nupirktų mažiausiomis kainomis, nes kiek jos sutaupys – tiek jų biudžetas pasipildys papildomomis pajamomis. Atostogas kiekvienas turėtų planuoti pats.

Kiekvienam norinčiam atostogauti užsienyje, pirmiausia reikia išsiaiškinti kurie kurortai yra geriausi. Matote, Europoje yra vietų, kur turistai išleidžia itin mažas sumas, bet yra ir tokių kurortų, kur be kelių tūkstančių eurų vykti nėra prasmės. Jeigu jūsų atostogų biudžetas yra smarkiai ribotas, tai planuodami keliones pradėkite būtent nuo domėjimosi geriausiais ir mažiausių išlaidų reikalaujančiais kurortais. Juos pateikia specializuoti kelionių tinklapiai. Verta žinoti, kad šie tinklapiai jums gali patarti kaip viską užsisakyti pigiau t.y. kaip gauti pigesnius lėktuvų bilietus, nakvynę ir t.t. Jeigu jūs rinksitės tokias vietas, apie kurias nesidomėsite, tai nemaža tikimybė, kad toks jūsų sprendimas pareikalaus ir nemažų lėšų.

Kiekvienos atostogos gali būti itin pigios, tačiau jeigu jūsų poreikiai yra dideli, tai ir atostogų biudžetas turi būti atitinkamas. Taupantiems, kaip minėjome, reikia pradėti planuoti keliones būtent nuo kelionių tinklapių paieškos. Tai daryti verta vien dėl to, kad tie tinklapiai pateikia ne vien tik patarimus – juose galima rasti galimybę įsigyti ir lėktuvų bilietus. Jeigu jums reikia pačių pigiausių bilietų, tai be abejo, kad turėtumėte dairytis į pigių skrydžių bendrovių pasiūlymus. Minėtieji tinklapiai ir nurodo būtent tokių bendrovių pasiūlymus pagal mažiausias kainas. Tuose tinklapiuose visi bilietai rikiuojami nuo mažiausios kainos, tad tai jums kaip reikiant palengvins paiešką.

Užsisakę pigiausius skrydžių bilietus į pasirinktą šalį, jūs dar nieko neišsprendžiate – sutaupote tik dalį pinigų. Bet, sutaupyti galite ir rinkdamiesi nakvynę pas privačius asmenis. Dabar daugelis atostogų išsiilgusių turistų internete dairosi į specialias sistemas, kuriose skelbimus deda būtent privatūs nuomotojai. Tie privatūs nuomotojai siūlo nakvynę netgi savo namuose. Jums tik reikės tinkamai pasirinkti privačius nuomotojus ir tiek. Tai dar vienas būdas sutaupyti pinigų planuojant atostogas.

Tiesa, grįžtat prie skrydžių bilietų užsakymo, turėkite galvoje, kad dauguma pigiausių bilietų yra tokie, kad juos užsisakius, jau po kelių dienų ar sekančią dieną turite išskristi. Tad, jeigu planuojate atostogas, tai planuokite artimiausioms dienoms, nes taip bus paprasčiau rasti pigiausius lėktuvų bilietus