Pirkiniai/Paslaugos

Kol bus išversta į lietuvių kalbą, skaitome angliškai: Knyga Can’t Hurt Me

Nekantriausieji puolė šlifuoti savo anglų kalbos žinias ir skaityti laukiamiausią šiuo metu David Goggins knygą Can’t Hurt Me. Net ir dėl angliškos versijos žmonės stovi eilutėse (tikrose ir virtualiose), tad pasidomėkime apie ką šį knyga.

Apie ką knygą Can’t Hurt me?

Can’t Hurt Me: Master Your Mind and Defy the Odds” yra autobiografinė knyga, parašyta David Goggins, buvusio JAV karininko, ultramaratonininko ir motyvacijos kalbų lektoriaus. Ši knyga buvo išleista 2018 metais ir tapo didžiule sėkme, iškeldama Gogginsą kaip vieną iš geriausiai žinomų motyvacijos guru ir išsiskiriančią asmenybę fiziniame ištvermės pasaulyje.

Knygoje David Goggins pasakoja apie savo gyvenimo kelionę nuo vaikystės traumų, žemo pasitikėjimo savimi ir negalavimo iki pasaulinio lyderio ultramaratono bėgimo ir kituose ištvermės sportuose. Jis dalinasi savo patirtimis ir pasiekimais, kurie buvo pasiekti per daugelį sunkumų, įskaitant jo pasirinkimą tapti JAV karininku, praeiti sunkiausią pasirengimo pratybų programą paspecializuotoje karinėje vieneto mokykloje ir daugybę ekstremalių lenktynių ir išbandymų.

Knygoje taip pat svarbi dalis yra Gogginso mąstysena ir filosofija. Jis pabrėžia, kaip savo mąstysenos pokyčiai ir mentalinis atsparumas jam padėjo įveikti fizinius išbandymus ir pasiekti aukštumų, kurie jam buvo neprieinami.

„Can’t Hurt Me” knyga yra įkvėpimo šaltinis ir motyvacinė istorija apie tai, kaip per paskatas, tvirtą valią ir mentalinį atsparumą galima įveikti sunkumus ir siekti aukštumų. Ji yra svarbi tiek sportininkams, tiek visiems tiems, kurie ieško gyvenimo pokyčių ir asmeninio tobulėjimo.

Ko ypatingas David Goggins?

Ypatingą knygągali paraš David Goggins yra JAV vyriausybės tarnautojas, ultramaratonininkas, autonominis ištvermės sportininkas ir motyvacijos kalbų lektorius. Jis gimė 1975 metais Ohajo valstijoje, JAV. David Goggins tapo žinomas savo įspūdingais fizinio ištvermės pasiekimais ir gebėjimu įveikti didžiules išbandymus.

Goggins pradėjo savo karjerą kariniame Specialiųjų operacijų būryje, tarnaudamas Jungtinėse Valstijose Jūrų pėstininkų korpuso „Navy SEAL”. Jis taip pat buvo „Air Force Tactical Air Control Party” narys. Savo kariniame laikotarpyje Goggins patyrė daugybę sunkių fizinių išbandymų ir pasiruošė specializuotoms užduotims ir misijoms.

Vienas iš jo įspūdingiausių pasiekimų yra tai, kad jis tapo pirmuoju žmogumi, kuris užbaigė garsųjį „Badwater Ultramarathon” lenktynes, bėgdamas 135 mylių (217 km) per kalnus, dykumą ir kitas ekstremalias sąlygas. Jis taip pat užbaigė keletą kitų ultramaratonų ir dalyvavo įvairiose ištvermės lenktynėse.

David Goggins yra taip pat žinomas savo motyvacijos kalbų lektoriumi, kuriomis jis dalijasi savo gyvenimo istorija ir skatina žmones siekti savo tikslų, įveikti kliūtis ir tobulėti.

Jis taip pat yra knygos „Can’t Hurt Me: Master Your Mind and Defy the Odds” autorius, kurioje jis dalinasi savo gyvenimo istorija ir patirtimi bei skatina skaitytojus tobulinti savo kūną ir protą. David Goggins yra vertinamas kaip pavyzdys fizinės ištvermės, valios ir mentalinio atsparumo pavyzdys.yti ypatingas autorius. Tad kas yra David Goggins?

Straipsnis iš ciklo Ką rekomenduoja Naudotosknygos.lt skaitytojai.