Pirkiniai/Paslaugos

Kokie treningai madingiausi šiais metais?

Norite atrodyti gražiai ir patogiai namuose ar mieste? Ar jaučiatės laisvai ir drąsiai, kai leidžiate laiką patogiai savo namų erdvėje, dirbate iš namų ar išeinate pasivaikščioti ar iškylauti mieste? Jei jau daugiau nei metus dirbate namuose namų biuro režimu ir nekreipiate daug dėmesio į patogius drabužius arba norite juos pakeisti, šis straipsnis kaip tik jums. Čia rasite idėjų, kaip rengtis ir jaustis patogiai. Verta paminėti, kad šiemet išpopuliarėjo laisvalaikio apranga, ypač patogūs, minkšti veliūriniai treningai, laisvos kelnės, marškinėliai, megztiniai. Karantino metu jie tapo ne vienos moters pasirinkimu, tokie drabužiai buvo patogūs nešioti namuose ir išvykoje. Žinoma, karantino metu įgyti įpročiai pasiliko, dėl to veliūriniai treningai šiuo metu yra daugumos moterų laisvalaikio aprangos pasirinkimas. Juo labiau, kad viską galima įsigyti internetu, pavyzdžiui iš technomada.lt.

Kokia apranga yra stilinga ir patogi?

Vienas iš patogiausių drabužių yra veliūras, kuris yra minkštas ir patogus, o tuo pačiu yra stilingas. Veliūrinius kostiumėlius galima vilkėti derinant spalvas tarpusavyje, kad būtų galima sukurti daugybę skirtingų derinių, kurie visada atrodytų stilingai ir būtų patogūs. Megztinį galite derinti su džinsais ar kitomis laisvalaikio kelnėmis. Kelnes galima dėvėti su marškiniais, taip galėsite sukurti formalesnį įvaizdį ir sukurti kuo daugiau išskirtinių derinių. Tiesa, madingas ne tik veliūras, bet ir kiti audiniai: trikotažas, medvilnė, spandeksas, viskozė. Be to, pasirinktos medžiagos sportinis kostiumas atrodo tvirtai ir tvarkingai, o kartu su aukštakulniais – dar labiau pagirtinas variantas, nes tai yra šių metų TOP apranga net ir Holivude.

Kodėl populiarūs veliūriniai treningai?

Jei norite dėvėti patogius rūbus ir išlikti stilinga, veliūriniai treningai tikrai pasirinkimas, kurį turėtumėte apsvarstyti. Veliūriniai treningai yra minkšti ir meiliai priglunda prie kūno, negana to, yra treningų su paaukštintu liemeniu, tai padeda pabrėžti moterišką figūrą. Kiekviena ras sau tinkantį treningą, kadangi yra įvairių stilių ir spalvų pasirinkimas, kuris nenuvils nei vienos merginos, kuri nori būti stilinga. Nepamirškite, kad stilius, mada ir patogumas šiais laikais yra suderinami, dėl to pasirinkite tokius rūbus, kurie net tik pabrėš figūrą, bet ir nevaržys judesių.